Goed Gewicht

Nooit meer lijnen , wel afvallen

 

Wat zou jij echt graag willen bereiken?

♥  Hier is afvallen meer dan anders gaan eten en meer bewegen.

Je wil zo graag afvallen, je weet het zeker, deze keer zal het je gaan lukken ! Wat heb je allemaal al gedaan om af te vallen? Je hebt er waarschijnlijk al veel energie en geld in gestoken. En bracht het je wat je er van verwacht had ? De kilo’s die je met veel moeite kwijt bent geraakt komen er na een poosje ook weer aan terwijl je zo je best hebt gedaan. Je hebt er veel lekkers voor laten staan en misschien meer bewogen als je wel lief is. En bracht de inspanning je dichter bij het doel wat je voor ogen had?

Je wil snel je doel bereiken en je lichaam gaat daar tegen protesteren. Je lichaam wil de tijd krijgen om aan al dat nieuws te wennen. Rustig aan beginnen met bijvoorbeeld elke week één verandering die je waar kunt maken. Je lichaam krijgt dan de kans om te wennen aan de veranderingen en het geeft je de mogelijkheid en tijd om te leren met je gedachten en emoties om te gaan. Er zijn misschien oorzaken die het afvallen in de weg staan, oorzaken die jezelf niet in de gaten hebt maar waar we tijdens het programma samen achter kunnen komen. Denk aan bijvoorbeeld stress, overgangsklachten, hormoon disbalans en bijnieruitputting.

Bij “nooit meer lijnen, wel afvallen “ontdek je dat afvallen meer is dan anders gaan eten en meer bewegen.


  • Inzicht te krijgen in je eetgedrag, je gedachten en je emoties te leren kennen en daar op een goede manier mee om te gaan
  • Je te verdiepen in gezonde voeding en te leren hoe jij, je lichaam zo gezond mogelijk kunt voeden.
  • Een duidelijk doel voor ogen hebben
  • Op zoek gaan waar je eetgedrag vandaan komt en hier aan gaan werken.

nooit meer lijnen wel afvallen “ is een programma van 8 bijeenkomsten waarin jij gaat ontdekken waar de oorzaak zit die er voor zorgt dat je wel regelmatig af valt maar ook steeds weer aankomt.

nooit meer lijnen, wel afvallen “ behandeld de volgende onderwerpen: inzicht in je eetgedrag, je dagindeling, ontspanning, balans , proeven, alles mogen eten, je angst voor bepaalde voeding overwinnen, wat zou je echt graag willen, beweging, wat is gezonde voeding en wat doet het voor je lichaam . Verder alles waar jij aan wil werken.

Problemen met je gewicht, stressklachten, overgangsklachten ? Deze klachten hebben er waarschijnlijk al voor gezorgd dat jij niet lekker meer in je vel zit en daar is zeker wat aan te doen. Neem jezelf serieus en maak een stap. Ga goed voor jezelf zorgen .

Samen gaan wij de weg bewandelen naar een fit en gezond lichaam. Jij stippelt de weg uit en ik loop met je mee.

nooit meer lijnen, wel afvallen “ maakt gebruik van onderwerpen van de “mindful afvallen” methode, waarbij het leren van aandacht, jezelf niet veroordelen, weer leren voelen waar je honger zit en ontspanning een onderdeel zijn.

nooit meer lijnen , wel afvallen” geeft jou uitgebreide, eerlijke en waardevolle informatie over echt gezonde voeding en waarom het zo belangrijk is dat je bepaalde voeding eet. Je krijgt gezonde en makkelijke recepten waar je zelf mee aan de slag kan.

nooit meer lijnen , wel afvallen “ is een methode waarbij je inzicht krijgt in je eigen eetgedrag waardoor jij zelf het heft in handen krijgt op de weg naar een gezond gewicht en een fijn leven.

Jij laat een ander toch niet bepalen wat jij wel of niet mag eten.

aanmelden kan via deze link