Goed Gewicht

mijn boek

  Nooit meer lijnen.   Eet alsof je lijf je liefste is. 

                                                                                                                                                                              Jeanne

  Een droom.  Bedenken, durven en dan ?   Doen !

Met trots kan ik je vertellen dat ik na een jaar van schrijven, lezen, overleggen, kiezen en beslissingen nemen, mijn programma “nooit meer lijnen” een  prachtig, informatief werkboek is geworden. Het op een laagdrempelige manier meer mensen de gelegenheid bieden  om een gezondere leefstijl te creëren. Dat is wat ik wilde. Juist nu steeds  duidelijker wordt hoe belangrijk een gezonde leefstijl is.
Hier een kleine toelichting. 

Het boek bevat drie delen. 

Deel 1. Nooit meer lijnen.  Waarom wil het vaak niet lukken? Hoe maak je blijvende verandering in je ( eet) gedrag? Beweging, rust, ontspanning en acceptatie komen hierbij ook aan de orde
Deel 2. Eet alsof je lijf je liefste is. Wat is gezonde voeding. Recepten, een compleet weekmenu, een boodschappenlijst,  duurzaamheid en nog veel meer vind je in dit deel.
Deel 3. Stress je vriend of je vijand. In dit deel leg ik je uit welke gevolgen stress hebben op je gewicht. Ook dat je eetgedrag weer stress op kan leveren. Ik neem je hier ook een klein stukje mee in de wereld van je hormonen.

        meer   rust,   minder   stress,    meer   energie   en   een   goed   gewicht

Knipsel

Hier heb je vast een heel klein inkijkje in mijn boek

MIjn boek bevat naast heel veeel waardevolle informatie ook opdrachten waarmee jij zelf stappen kunt maken. Stapen op weg naar een gezondere leefstijl. Meer rust, meer energie, minder stress en een goed gewicht

Kosten voor dit volledige programma “nooit meer lijnen” in boekvorm zijn  € 23,95

Ben je nieuwsgierig geworden ?
Het boek is verkrijgbaar bij onderstaande boekhandels.

Heb je nog vragen?  Laat het me weten door een mail te sturen   naar jeanne@goedgewicht.eu 

Het boek is verkrijgbaar bij

Boekhandel Lektura
Jan Deckersstraat  19 a

5591 HN  Heeze

Tel : 040 2261857

of te bestellen via 

info@lektura.nl

Boekhandel Sprankenis
Smits van Oyenlaan 2 e

60256 CP  Maarheeze

Tel : 0495 594705

of e bestellen via

info@boekhandelsprankenis.nl

Een aantal mensen hebben in het hele proces steeds meegelezen
Deze opmerking van Maartje V mag ik met je delen

Ik heb de bijlagen door gelezen, en ik ben heel dankbaar dat ik dit al vast mocht lezen. Wat een cadeautje🙏🏻  Het stimuleert mij ook meteen om er mee aan de slag te gaan. De inhoud is voor mij duidelijk, het is makkelijk leesbaar, geen moeilijke woorden erin. Fijn dat de informatie word afgewisseld met een “quote” en de opdrachten.

De opdrachten zijn duidelijk en ik denk dat deze ook zeker een meerwaarde zijn voor je boek.  (Anders dan de meeste “dieet” boeken.) En ik denk dat ze ook zeker mensen gaan helpen. Ik geloof in visualisatie (moodboard), mindfulnes, mediteren,enz.

Maartje v V

coverfoto

In het boek vindt je heel veel informatie, opdrachten, oefeningen en vragen waar je zelf of samen met mij mee aan de slag kunt gaan om je leefstijl op een blijvende manier stap voor stap te veranderen. Dit boek bevat ook een boodschappenlijst zodat je jouw kast kunt vullen met gezonde spullen en meteen aan de slag kan met een compleet  weekmenu voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd.
De recepten krijg je via een link die speciaal voor jou is. 

Wanneer je echt wil investeren in jezelf, je meer rust wil gaan ervaren en minder stress? Je wil graag een blijvend gezond en goed gewicht ?
Dan is het “nooit meer lijnen “ een super traject voor jou. 
Er is heel veel persoonlijke aandacht voor jou en dit mooie boek vormt een leidraad in dit traject. 

Nooit meer lijnen

maar eet alsof je lijf je liefste is