Goed Gewicht

Over mij, Jeanne.

Website Jeanne vdL-6041-min

 

 

Even een klein stukje over mij zodat jij me vast een beetje beter leert kennen. Samen met mijn gezin woon ik in Heeze aan de rand van een mooi natuurgebied waar ik graag en vaak te vinden ben, wandelend met onze hond Max of fietsend over het uitgebreide Strabrechtse  heidegebied.  Natuur is mijn passie. Daar ben ik vaak te vinden om me op te laden en ontspannen. Ook heb ik aan de rand van de heide op De Plaetse mijn werkplek gevonden. Ik hoop er samen met jou tot mooie resultaten te komen als je wil werken aan meer rust, je gewicht en een gezonde leefstijl 

Heeze ligt in het Bourgondische zuiden. Koken, gezellig en vooral lekker eten met mijn gezin, familie en vrienden. Dat is iets waar ik intens van kan genieten. Van een gezonde maaltijd een feestje maken, dat vind ik heerlijk. Een goed glas wijn met een stukje Franse kaas weet ik zeker te waarderen en een lekker ( en dan moet het ook wel heel erg lekker zijn ) stukje gebak ?  Alles mag op mijn bordje.

Vele jaren geleden schommelde ook mijn gewicht door verschillende ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven. Het woord burn-out bestond toen nog niet maar achteraf gezien was ik dat wel. Geen gram energie, te moe om adem te halen. Door de langdurige stress begon ook angst behoorlijk  om zich heen te grijpen. Ik heb hulp gezocht en gekregen. Heel veel rust en nog meer begrip van mijn liefste en mijn eigen inzicht in echt gezonde voeding hebben me stap voor stap weer in mijn kracht gezet.

Een mindfulness training was mijn eye opener. Het was geen hocus pocus truck. Het was en is nog steeds voor mij een leefstijl die ik met veel oefenen me eigen heb gemaakt. Ik kreeg de aandacht weer terug voor wat ik echt voelde. Hierdoor kreeg ik weer grip op mezelf en kon weer volop van alles in het leven  genieten.
Ik merkte ook dat mijn passie voor gezonde voeding een groot aandeel had geleverd in mijn herstel. Zowel lichamelijk en geestelijk.  Ik ben me daardoor steeds verder gaan  verdiepen in alles wat met eten, gedachten en gedrag te maken heeft.  

Ik heb ervaren dat situaties, emoties en gebeurtenissen, vervelend, verdrietig of fijn,  geen invloed hoeven te hebben op je eetgedrag.
De kennis  door studie en ervaringen van vele tevreden klanten uit mijn praktijk, geef ik graag door en wil ik graag met je delen zodat jij ook lekker in balans komt. Dat eten geen probleem hoeft te zijn in moeilijke situaties zodat je nooit meer hoeft te lijnen. Dat je de regie zelf in handen krijgt en kunt genieten van wat jij echt lekker vindt. Dat je af gaat vallen. Dat je rust en energie krijgt. 

Ik denk breed met je mee  —   ik ben goed in creatieve oplossingen  —  ik ben sociaal  —  ik vind humor belangrijk

Mijn passie is samen met jou werken naar balans en rust en  kennis doorgeven van echt gezonde voeding. Dat jij weer tijd gaat maken voor wat je echt leuk vindt en stress gaat verminderen. Werken aan een gewicht waar jij je goed bij voelt en dat je dat gevoel ook uit straalt.
Je bent het waard om blij te zijn met jezelf.   

Ik ben aangesloten bij de BGN.
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Platvorm Puur Gezond

Opleidingen en trainingen 

Gewichtsconsulent
Mindful eat trainer
Orthomoleculair gewichtsconsulent
Stress counselor
MBCT  Mindful based cognitive therapie   
             aandacht gerichte gedrags therapeut
Ademhaling en vitaliteit
Overgewicht en overgang