Goed Gewicht

Zie dit als een kans

Zie dit als jouw kans

 

Zie deze  situatie als jouw kans.  Je haren, je nagels, je snoet. Vanaf 11 mei ziet de buitenkant ziet er in no time weer tip top uit. Maar hoe zit het met de binnenkant ? Misschien heb je de afgelopen  weken meer stress ervaren. Zit je minder lekker in je vel en is daardoor  je eetpatroon en inmiddels je gewicht niet wat je graag zou willen..

Je weet misschien diep van binnen wel dat je verandering aan wil brengen in je leefstijl maar weet door de hele onzekere periode gewoon niet waar en hoe je moet beginnen.

Juist deze tijd is een tijd om de keuze te maken. Kiezen voor jezelf. Kiezen voor meer weerstand, gezondheid en energie. Beginnen met gezonde voeding is een eerste stap naar meer weerstand. Naar meer balans in je hormonen en een beter immuunsysteem

Meer rust, minder stress en bewegen op jouw manier brengen jouw weer in balans en geven je meer veerkracht.  Uit onderzoeken komt steeds vake naar voren  dat gezonde voeding en  leefstijl van grote invloed zijn op ziekte en gezondheid. Op weerstand en verkracht. Velen van ons ervaren dit op het moment zelf of de omgeving. We kunnen er niet meer omheen . Het mooie is dat je hier zelf al heel veel aan kunt doen.
Door alle informatie die je binnenkrijgt  is het een behoorlijke zoektocht en weet je daardoor niet meer waar je moet beginnen.

Daar kan en wil ik je graag bij helpen.

Jou helpen naar balans in je leven met een gezond gewicht en vrijheid in eten.

Ook ik had ooit mijn zoektocht naar rust, balans en energie, wat wil ik en hoe ga ik dat doen ? Het was en blijft  een beweging waar  nog steeds hele mooi nieuwe dingen uit voort komen. Een blijvende beweging die mij maakt wie ik ben. Een vrouw met een passie en een missie.

Een passie voor heerlijke, eerlijke gezonde voeding en een missie om jou de mogelijkheid te bieden ook de rust en balans te vinden zodat jij ook echt jij kunt zijn. De mooie vrouw die je bent. Vitaal en gezond voor nu en voor je toekomst.

Ik ga je helpen met je voeding, ontspanning en een gezonde mindset. Hierdoor kom jij in balans krijg je meer rust en energie  en wordt je veerkracht groter zodat jij kunt zijn wie je wil zijn.

De krachtige energieke vrouw met een gewicht waar je blij mee bent.  

Een kennismaking is altijd gratis. Klik hier  en maak een afspraak voor een gratis informatief gesprek.

Juist in de situatie waarin we nu zitten, geeft je de kans om te investeren in je gezondheid. Doen, je bent het meer dan waard.

 

Vanaf 1 juni staat de deur van mijn praktijk weer voor je open en ben je van harte welkom.   Jeanne

We werken volgens de richtlijnen van het RIVM. Wil je graag een mondkapje dragen dan dien je hier zelf voor te zorgen. Ben je verkouden dan hebben we telefonisch contact.