Goed Gewicht

Over mij, Jeanne.

Even een klein stukje over mij zodat jij me vast een beetje beter leert kennen. Samen met mijn gezin woon ik in Heeze aan de rand van een mooi natuurgebied waar ik graag en vaak te vinden ben, wandelend met onze hond Max of fietsend over het uitgebreide heidegebied.  Natuur is mijn passie. Daar ben ik vaak te vinden om me op te laden en ontspannen. 

Ik woon in het Bourgondische zuiden. Koken, gezellig en vooral lekker eten met mijn gezin, familie en vrienden. Dat is iets waar ik intens van kan genieten. Van een gezonde maaltijd een feestje maken, dat vind ik heerlijk. Een goed glas wijn met een stukje Franse kaas weet ik zeker te waarderen en een lekker ( en dan moet het ook wel heel erg lekker zijn ) stukje gebak ?  Alles mag op mijn bordje.
Vele jaren geleden schommelde ook mijn gewicht door verschillende ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven. Een korte mindfulness training was mijn eye opener. Door de ‘aandacht’  die ik weer terug kreeg voor wat ik echt voelde en nodig had kreeg ik weer grip op mezelf en kon weer volop van alles in het leven  genieten. Het was een van de beste dingen die me ooit zijn overkomen. Mijn passie voor voeding had ik al. Ik ben me verder gaan  verdiepen in alles wat met eten, gedachten en gedrag te maken heeft.  Ik heb de balans in gezond en lekker weten te vinden. 

Ik heb geleerd dat situaties, emoties en gebeurtenissen, vervelend, verdrietig of fijn,  geen invloed hoeven te hebben op je eetgedrag.
De kennis  door studie en ervaringen van vele tevreden klanten uit mijn praktijk, geef ik graag door zodat jij ook lekker in balans komt en nooit meer hoeft te lijnen. Dat je de regie zelf in handen krijgt en kunt genieten van wat jij echt lekker vindt. Dat je rust en energie krijgt. Dat je af gaat vallen. 

Ik denk breed met je mee  —   ik ben goed in creatieve oplossingen  —  ik ben sociaal  —  ik vind humor belangrijk

Mijn passie is samen met jou werken naar balans en rust en  kennis doorgeven van echt gezonde voeding. Dat jij weer tijd gaat maken voor wat je echt leuk vindt en stress gaat verminderen. Werken aan een gewicht waar jij je goed bij voelt en dat je dat gevoel ook uit straalt.
Je bent het waard om blij te zijn met jezelf.   

Ik ben aangesloten bij de BGN.
Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Platvorm Puur Gezond

Opleidingen en trainingen 

Gewichtsconsulent
Mindful eat trainer
Orthomoleculair gewichtsconsulent
Stress counselor
MBCT  Mindful Based Cognitive Therapie
Ademhaling en vitaliteit